top of page
Monique van Veldhoven - soulwork-therapy.com
Monique van Veldhoven

Een kleine introductie over mijn levensweg waarin ik altijd op zoek ben geweest naar de diepere betekenis van het leven. Al van kinds af aan weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Na een aantal ingrijpende gebeurtenissen in mijn leven kwam ik in aanraking met transpersoonlijke regressie- en reïncarnatietherapie die ik tevens ervaar als een levenswijze.


Na een aantal omzwervingen, beginnend in de reclamewereld, kwam ik terecht in de wereld van het goud, als juwelier. Daar leerde ik dat goud en diamant niet alleen een materiële waarde maar ook een diepere spirituele betekenis heeft, die van verbinding.


Jarenlang verdiepte ik me naast mijn werk als juwelier verder in de alternatieve geneeskunde, esoterie en spiritualiteit waar ik verschillende wegen heb bewandeld waaronder reiki, voetreflexologie, transcendente meditatie, ho’oponopono, the Awakening of the iluminated heart, yoga, voeding, ademhaling, koudwaterzwemmen en de Germaanse geneeskunde.

Een nieuwe weg was ingeslagen en ik leerde opnieuw de verbinding te maken met mijn hart en het universum.

‘We cannot change anything,

unless we accept it’

~ Carl Jung

Door terug te gaan naar het ontstaan van mijn angsten, boosheid en schaduwkanten kwam ik bij heel oude stukken die onverwerkt waren en mij belemmerden in mijn ontwikkeling, zo zijn er vele levens doorgewerkt. Laagje voor laagje pelde ik de schillen af, en kwam meer en meer tot mijn kern. Dit heeft mij veel inzichten gegeven en ook handvaten om beter om te gaan met mijn gevoeligheid. 


 

Dit proces bracht me dichter bij mijn authentieke zelf.Nu mijn twee kinderen zelfstandig zijn is de tijd gekomen om als regressietherapeut mijn kennis en ervaring in te zetten en ook andere mensen te ondersteunen op hun levenspad. De onbegrensde mogelijkheden van dit vak, het bewust worden van onze veerkracht en vooral het nemen van de eigen verantwoordelijkheid hierin, maken mij iedere dag weer enthousiast.

 

Afgestudeerd als transpersoonlijk regressie- en reïncarnatietherapeut aan het Tasso Instituut ben ik aangesloten bij de beroepsverenigingen NVRT en Earth waar ik jaarlijks meerdere nascholingen volg. Mijn fascinatie voor het vak is groot en met veel enthousiasme zal ik me hierin blijven ontwikkelen.

‘If not us, who?

If not now, when?’

~ Lars Muhl

Het is NU de tijd om datgene wat jou beperkt los te laten. 
Maak een afspraak en ervaar zelf wat transpersoonlijke regressie voor jou kan betekenen.

Als therapeut ben ik aangesloten bij:

- Beroepsvereniging NVRT (Vereniging van Regressie- en Reïncarnatietherapeuten) www.nvrt.nl

- EARTH (European Association for Regression Therapy) www.earth-association.org

over

JOOST

“Het effect is echt krachtig... nog steeds rimpelt het na. Een helende ervaring, die ik iedereen zou gunnen“

BOUDEWIJN

“Een bijzonder ervaring die ik iedereen zou gunnen“

MIRIAM

“Vol liefde en zelfvertrouwen ging ik naar huis. Dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren“

bottom of page